Loungen, tuinmeubilair, outdoor furniture, terrasmeubilair, Meubili

Omschrijving

Meubili – Sleutel op de tuin concept

Meubili in Knokke heeft alle ingrediënten voor een complete buiteninrichting. Deze outdoor speciaalzaak introduceerde als enige in Vlaanderen het ‘sleutel op de tuin’ concept, en biedt in samenwerking met 5 externe partners totaalprojecten aan om uw tuin en terras van a tot z à la carte in te richten.
Tuin- en terrasmeubelen van topmerken zoals Royal Botania, Manutti, Gloster, Dedon, … worden in al hun glorie aangevuld met barbecues, tuindecoratie, zwembaden, poolhouses, kunstgras, natuursteen terrassen, en nog veel meer. Kortom, een complete buiteninrichting onder één dak, zorgvuldig gepresenteerd in een adembenemend buitenpark van ruim 2.000m². De zomerse files richting kust hebben zo hun redenen.

Dit voorjaar zette Meubili voet aan wal in het Brugse ommeland en opende een tweede winkel Meubili Pure in het groenrijke Zedelgem. De pure, zuivere oorsprong van Meubili vormt de basisgedachte van dit tweede huis. Kwalitatief hoogstaande tuin- en terrasmeubelen aangevuld met parasols, bbq’s, tuinverlichting en tal van accessoires.
Meubili Pure toont net als Meubili een gezonde mix van diverse merken : tafels, stoelen, ligbedden en lounge salons in uiteenlopende materialen zoals teakhout, inox, aluminium, weaving, batyline, glas en trespa. Alles is zo opgesteld dat je een overzichtelijk en verhelderend beeld krijgt.
Het warme onthaal, het persoonlijke advies en de professionele aanpak helpen je bovendien de juiste keuze te maken.
Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding voor jarenlang tuinplezier. Dat is pas ‘Pure’ ontspanning.

Realisatie

Deel deze pagina

Meer realisaties van Meubili

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie