Renovatie van zwemvijver naar zwembad bekleed met liner

Omschrijving

De eigenaars beschikten over een zwemvijver maar wilden na bepaalde tijd liever een zwembad. Dit betonnen zwembad werd bekleed met een liner met print die doet denken aan natuursteen. Hierdoor oogt het zwembad heel natuurlijk. Het beschikt over een ruime plage die toelaat om tijdens warm weer te genieten van zon en water met een drankje of een mooi boek. Het zwembad is voorzien van een polycarbonaat solar rolluik en koude LED onderwaterverlichting. De boordsteen is massieve gerecupereerde blauwsteen wat voor een authentieke look van dit buitenbad zorgt. De waterzuivering gebeurt door middel van een Bio Plus Hydrolise systeem, een frequentie gestuurde filter en warmtepomp.

Fotografie: Hilde Verbeke

 

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie