Een telescopische overkapping naadloos geïntegreerd in deze landelijke stijl

Omschrijving

Laluna plaats al bijna 20 jaar overkappingen in Nederland en België en is marktleider vanwege hun kwaliteit en service. In bovenstaande realisatie bemerken we dat de RAL kleur van de ramen dezelfde is als deze van de overkapping. Dit zorgt ervoor dat de zwembadoverkapping naadloos past in gelijk welke tuin.  Een zwembadoverkapping heeft heel wat voordelen.
Het zwemwater onder een overkapping is 5 tot 6 graden warmer dan zonder overkapping. Vuil en bladeren kunnen niet meer in het water terechtkomen. U gebruikt dus ook minder chemicaliën om het zwembadwater proper te houden.
Een overkapping is afsluitbaar voor kind en dier en biedt een extra bescherming. Ze maakt uw zwemseizoen veel langer (voor diehards zelfs 365 dagen per jaar) Bij mooi weer kan de overdekking helemaal opzij geschoven worden zodat je zwembad helemaal ‘vrij ligt’. Je hebt een ruimtelijk gevoel als je eronder zwemt want er is ongeveer één meter ruimte boven het wateroppervlak.Een overkapping kost ongeveer even veel als een rolluik en heeft een heel lange levensduur. Dus zeker de investering waard.
Fotografie: Hilde Verbeke

Realisatie

Deel deze pagina

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie