Een dag in de Kosmos

Omschrijving

De dag starten met een rustig ontbijtje aan het water, om daarna lekker te zonnen met vrienden. Later heerlijk dineren met de hele familie, en ’s avonds gezellig je dag overlopen met je geliefde. En morgen? Doen we alles weer opnieuw … De ‘Kosmos’ maakt van dit houten terras aan het water een luxe resort waar je zonder zorgen de hele dag kan doorbrengen.

Over Kosmos

We lanceerden de Kosmos 10 jaar geleden gelanceerd en tot op vandaag is dit design nog steeds het meest compacte meubel in de Extremiscollectie. “Hoezo?” horen we je denken …

Dit designmeubel heeft verschillende functies door het verstelbaar tafelblad. Hierdoor maakt hij efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte (2,6 m diameter). Geïnspireerd door zeilschepen en jachten waar ze multifunctionaliteit en kwaliteit inzetten worden om ook in beperktere ruimtes luxueus te kunnen genieten.

Creëer in een mum van tijd de gewenste setting. Met het tafelblad op de hoogste stand neem je makkelijk met 9 personen plaats in Kosmos. Maar … duw je het tafelblad helemaal naar beneden, dan worden tafel en zitbank één oppervlak en vormen ze een gigantische loungesofa, voor jou en je dierbaren! De optionele Kosmos parasol met geïntegreerd licht maakt de ervaring helemaal compleet.

Fotografie: Hilde Verbeke
Productdetails: Kosmos 8-zit met kunstlederen kussens in wit.
EXTREMIS © Designed by Dirk Wynants

Realisatie

Deel deze pagina

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie