This is not furniture, these are tools for togetherness

Omschrijving

Extremis is veel meer dan een meubellijn, het is een ware levensstijl die erop gericht is mensen samen te brengen om van het leven te genieten. Al 17 jaar maakt het West-Vlaamse Extremis ‘Tools for togetherness’, of – om het in hun sappige dialect te zeggen – ‘tu’g vo thope te zi’n’.

Extremis brengt “buiten-gewone-meubelen” met een logische, tijdloze vormgeving die mede door het gebruik van eerlijke materialen in het teken staan van een verrassende functionaliteit. Aan de basis van de actuele creaties ligt de sociale en gezinsbuitenactiviteit. Doorheen alle seizoenen vormen de creaties het verlengstuk van het interieur en worden een vast gegeven in het beleven van het exterieur.

Het is de missie van Extremis om vooruitstrevende producten en concepten te ontwikkelen en internationaal te commercialiseren. Extremis appelleert daarbij aan mensen met een voorkeur voor hedendaagse vormgeving en een behoefte aan meubilair en accessoires voor binnen als buitengebruik, die streven naar een goed evenwicht tussen vorm, functionaliteit en ecologie.

Ontdek alle ‘tools for togetherness’ op www.extremis.be

Realisatie

Deel deze pagina

We gebruiken cookies op deze website om uw gebruikerservaring te verbeteren.
Door verder te gaan, gaat u hiermee akkoord. Meer informatie